21. 3. 2013

McMourning vs Hoffman 25 ss - 20.3.2013


V rámci šíření slova Zachova, došlo dnes k další zkušební hře s naším novým přírůstkem – ID: Eruvinem. Minulý týden si odzkoušel ledové srdce Rasputiny a tentokrát přijal výzvu od dr. McMourninga. Dohodli jsme se, že zkusíme lehce zvýšit počet Soulstoneu na 25 a přidáme si 1 strategii navíc

C.Hoffman nastoupil s Watcherem, dvěma Huntery a Guardianem
Strategie – Destroy Evidence a tajné schéma
McMourning povolal Sebastiana, 2 nemrtvé psy, 2 necropunkáče, Čivavu a 2 horníky
Strategie – Claim jump a schéme Stake a Claim
Deploy byl „růžky“
Umístění „důkazů“ a mého markeru pro Claim jump, naznačovalo, že se naše skupinky ani nepotkají. A to by myslím byla škoda.
První kolo jako ve většině případů se neslo ve znamení co nejrychlejších přesunů za našimi strategii. Watcher zkontroloval vrchní kartu Fate decku C.Hoffmana. A ten se neúspěšně pokusil znovu aktivovat jednoho Huntera, na kterém vlastně cestoval. Rychlé modely dr. McMourninga, psi a necropunkáči se hnali vpřed, zatímco dva oživlý horníci vykukovali za zdí a čekali na blížící stroje.

Hunter uprostřed herní plochy pálí první důkaz. První horník na něj zkouší z lesa vystřelit, marně. Watcher opět o kousek popoletí a kontroluje vrchní kartu, stejně jako v minulém kole. Druhý horník zkouší se stejným úspěchem zacílit na Huntera. Je potřeba trochu rozvířit vody a tak se čivava obětuje a doktor získává 2 body party. Druhý hunter, u kterého se drží Hoffman jde dál pro další důkaz, jeho pán se skrz něj pokusí dvakrát neúspěšně vystřelit harpunou horníka schovávajícího se na kraji lesa. McMourning využívá 1 body partu získává Fast, takže rychlý pohyb vpřed a pak charge na Hunter, který zničil první důkaz. Jedným mocným švihem dostává konstrukt za 6, díky tomu, že doktorův skalpel ignoruje Brnění, je zničen. Ha součástka se hodí vždy. Druhé kolo dokončuje Guardina, který zůstal trochu pozadu a dostává se do dosahu svým mečem k doktorovi, ale už mu na útok nezbývá akce.
Eruvin využívá vyhrané iniciativy a Guardin svým velkým mečem řeže do doktora, který jen za pomoci Soulstoneu zůstává nezraněn. Horník z lesa útočí na Huntera, bez úspěchu. Kovový robot odolává úderům krumpáče. Na oplátku se Hunter snaží naplátkovat Horníka, ale ten díky Černému jokerovi přežívá, ne však na dlouho. Respektive do doby než do hry vstoupí C.Hoffman a skrze další útoky Huntera Horníka zabije, ten však na Slow to die zparalyzuje Huntera. Nemrtvý psi se vrhají na Guardiana a snaží se na sebe strhnout pozornost. Za nimi těžce oddychující se valí Sebastian. Necropunkáči mimo dění se věnují vlastním cílům a zabírají část terénu pro Stake a Claim a marker pro hlavní strategii. Jako poslední přichází na řadu doktor a bez zaváhání zmizí z dosahu Guardina a zbavuje i druhého Huntera v blízkosti Hoffmana, na kterého taky díky dalším akcím dojde. Správné používání skalpelu a příchod Červeného jokera znamenaní, že má Hoffman rázem o 8 woundu méně. Naštestí se Eruvin naučil Prevention flip, takže jen 6.
V následujícím kole McMourning skoncoval s Hoffmane a s pomocí psu a Sebastiana zničil i Guardiana. Watcher zničil druhý důkaz a po té jej zničil druhý horník.

Dobojováno, v rámci nápadů a postřehů po hře jsme úplně zapomněli na tajný, neveřejný, úkol.

by Zach

Žádné komentáře: